Go live iSOFT Lorenzo bij Sint Jansdal

Array

Bij het St Jansdal ziekenhuis is een Go live voor Lorenzo Versie 3.5. Daarnaast is huisartsen Viewer van iSOFT geïnstalleerd en momenteel toegankelijk voor 67 huisartsen. St Jansdal is het eerste ziekenhuis waar de productsuite Lorenzo live gaat. Het ziekenhuis liet weten tevreden te zijn over de migratie en de oplevering. De implementatie van Lorenzo 3.5 betekent voor het St Jansdal de start van een volledig papierloze zorgketen op de chirurgische afdeling. 96 verpleegkundigen en tien chirurgen gaan met Lorenzo aan de slag.
Naast de oplevering van Lorenzo en de Huisartsen Viewer, waarmee het mogelijk is voor huisartsen om onderzoeksresultaten vanuit de reguliere praktijk in te zien, wordt door beide partijen gewerkt aan de toepassing van de Apple technologie. Hiermee kunnen verpleegkundigen basale informatie als temperatuur en hartslag direct in het Lorenzo EPD loggen.
iSOFT Nederland is tevreden over de samenwerking met St Jansdal. ‘St Jansdal is koploperziekenhuis voor meerdere innovatieve projecten met iSOFT,’ zegt Peter Herrmann, managing director van iSOFT. De samenwerking en de vertrouwensband die we onderling hebben is van groot belang voor ons en de ontwikkeling van toekomstbestendige producten.’

Healthcare Group CSC

CSC is een wereldwijde leider in het leveren van ICT-oplossingen en diensten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Falls Church, Va. in de VS, telt zo’n 98.000 medewerkers en maakte in het boekjaar dat eindigde op 30 september 2011 een omzet van $16,2 miljard dollar. Kijk voor meer informatie over CSC in Nederland op www.csc.nl, en voor meer informatie over de Healthcare Group van CSC in Nederland op www.csc.com/health_nl.

Recente artikelen