Triversum neemt succesvol de GGZ Kostprijs Applicatie van Inforay in gebruik

Array

GGZ instelling Triversum heeft de Care
Dashboards van Inforay succesvol geïmplementeerd zodat nu geïntegreerde managementinformatie wordt verkregen uit de diverse
kernapplicaties (User van Impulse, Afas Personeel en Afas Financieel). Daarnaast is de Kostprijs Applicatie geïmplementeerd conform de richtlijnen van GGZ Nederland.

De belangrijkste aanleiding om met de Business Intelligence toepassing van Inforay te starten was om op professionele en efficiente wijze  managementinformatie te verkrijgen. Dit is in toenemende mate belangrijk door o.a. de invoering van de DBC bekostigingmethodiek.

Paul Jonker, Hoofd Financien, Control & Informatievoorziening: “De meerwaarde van de Inforay toepassing is met name dat het eenvoudig is om gegevens uit de bronsystemen te integreren. Voorheen was dat met Excel te veel werk en te foutgevoelig. Met Inforay is het nu mogelijk  goede en betrouwbare stuurinformatie te verkrijgen.”

“Bij de ontwikkeling van de GGZ Kostprijs Applicatie waren we zeer tevreden over de samenwerking en de wijze waarop Inforay technisch invulling gaf aan de specifieke wensen en eisen van Triversum.”

Erwin Roels, Hoofd Facilitair Bedrijf:
“We hebben ook dit project aangepakt volgens de Prince2 methodiek en over de samenwerking met Inforay en het resultaat zijn we zeer tevreden. Ook de interne reacties waren positief.”

Petra van Oosten, Applicatiebeheerder: “Het is praktisch werken met de consultants van Inforay omdat de communicatie niet over onnodige schijven loopt. Je kan direct praten met degene die het inhoudelijke werk doet. Het is gewoon een goed project geweest.”

Peter Groot, Commercieel Directeur Inforay: “Het succes dat Triversum heeft bereikt is vooral te danken aan hun professionele aanpak, hun kennis van de GGZ kostprijsdefinities en de kennis en kunde van hun applicatiebeheerder.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen