RIBIZ heet weer BIG-register

0
584

Het BIG-register communiceert weer met haar oude naam: het BIG-register. Gelijk met de oude naam werd ook een nieuwe website gelanceerd. Het BIG-register is een onderdeel van het CIBG.

Wie in Nederland in de zorg werkt of wil gaan werken, krijgt te maken met het BIG-register. Het BIG-register heeft enige jaren gecommuniceerd onder de naam RIBIZ, maar gaat vanaf nu weer verder onder de naam waarmee we bij alle zorgverleners bekend zijn: BIG-register. Het BIG-register heeft ook een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe site geeft meer gerichte informatie per doelgroep. Voor alle informatie over het BIG-register en werken in de zorg kunt u terecht op www.bigregister.nl.

Vorig artikelWebsite Ribiz / BIG-register volledig vernieuwd
Volgend artikelOvergangsklachten vergroten kans op hart- en vaatziekten
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.