Jaarverslag Nefarma verschijnt dit jaar alleen digitaal

0
305

Innovatie is de levensader van de Nederlandse economie. Farmaceutische bedrijven dragen daar in belangrijke mate aan bij. Dit zegt directeur Michel Dutrée in het jaarverslag van Nefarma. Het jaarverslag verschijnt dit jaar niet in gedrukte vorm, maar is bereikbaar via www.nefarma2009.nl. Uniek is dat de korte samenvattingen van terugblikken zijn gelinkt aan achtergronden op de internetsite van Nefarma, zoals visiedocumenten, publicaties en nieuwsberichten.
Naast een gesproken voorwoord van Dutrée, bestaat het jaarverslag uit een algemene terugblik op de ontwikkelingen in de gezondheidzorg, de werkzaamheden van Nefarma het afgelopen jaar en uit zeven themablokken: marktwerking, innovatie, onderzoek&ontwikkeling, bekostiging, beschikbaarheid van geneesmiddelen,gezondheidsinformatie en de waarde van het geneesmiddel.
Bron: Nefarma

Vorig artikelOngebruikte H1N1-vaccins in maart opgehaald
Volgend artikelNederlands Paralympisch Team Vancouver vertrokken
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.