Uitnodiging voor informatiebijeenkomsten verbeterd Kwaliteitskader Verantwoorde Zorg VV&T

Array

Dit jaar gaan VV&T-instellingen met een verbeterde indicatorenset werken om hun zorgkwaliteit in kaart te brengen. Daarom organiseert Zichtbare Zorg samen met Actiz en BTN van 29 maart t/m 1 april informatiebijeenkomsten. Meld u aan en geef aan wat ú tijdens deze bijeenkomsten precies te weten zou willen komen.

Verbeterd kader
Naar verwachting komt op 15 maart a.s. het verbeterd Kwaliteitskader Verantwoorde Zorg Verpleging Verzorging & Thuiszorg beschikbaar op deze website. Hiermee kunt u uw zorgkwaliteit nog beter beoordelen en gerichter sturen. Speciaal voor kwaliteitsfunctionarissen organiseert Zichtbare Zorg samen met BTN en ActiZ informatiebijeenkomsten over deze verbeteringen.

Uw inbreng
Voor een optimale voorbereiding op de bijeenkomsten zouden we graag van u willen weten wat uw informatiebehoefte over dit verbeterde kwaliteitskader precies is. Stuur een e-mail naar [email protected]. Via de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de reacties.

Locaties

Datum
Stad
Locatie
Maandag 29 maart
Den Haag
Meeting Center ‘The Globe’
Dinsdag 30 maart
Zwolle
Meeting Center ‘De Nieuwe Buitensocieteit’
Woensdag 31 maart
Eindhoven
Meeting Center ‘Gele Kegels’
Donderdag 1 april
Utrecht
Vergadercentrum Jaarbeurs

Tijden
De bijeenkomsten vinden plaats van 13.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden
Wilt u zich alvast voor een van de bijeenkomsten aanmelden? Vul dan nu het aanmeldformulier in. Halverwege maart kunt u het definitieve programma en de routebeschrijving verwachten. U kunt zich tot uiterlijk 24 maart aanmelden.

Bron: Zichtbare Zorg

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen