Gefilmd interview over oncologisch zorgpad beschikbaar

Array

Op het congres over zorgstraten heeft de Liverpoolse hoogleraar John Ellershaw een geweldig college gegeven over het door hem ontwikkelde, palliatieve zorgpad, dat overal ter wereld en ook in Nederland wordt gebruikt. Kort voor zijn lezing heeft prof.dr. Guus Schrijvers hem geïnterviewd in de onderwijs-TV studio van het UMC Utrecht.

Het interview is opgesplitst in vier gedeelten: 1. Wie is John Ellershaw 2. Wat is het Liverpoolse palliatieve zorgpad  3. Wat zijn de resultaten van dit zorgpad en 4. Wat zijn de toekomstplannen voor dit zorgpad? Graag beveelt Schrijvers alle lezer om gedurende vier maal zes minuten kennis te nemen van het baanbrekende werk van Ellershaw. Klik hier, kijk en luister.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen