Inschrijving geopend voor Masterclass Spoedzorg

Array

Het Julius Centrum organiseert voor de vierde keer een masterclass Geïntegreerde Spoedzorg voor professionals die kennis en instrumenten aangereikt willen krijgen om in de integratie van de acute zorg van huisartsen, ziekenhuizen, ambulancezorg, acute obstetrie en crisisdiensten GGZ succesvoller te kunnen handelen.

De  Masterclass bestaat uit twaalf bijeenkomsten en een terugkommiddag. De colleges vallen steeds op dinsdag van 15.00 – 19.00 uur. De Masterclass start op dinsdag 31 augustus 2010, met een interval van in principe twee weken. De opleiding eindigt op dinsdag 15 februari 2011. De leiding van de masterclass is in handen van Dr. Henk. J. van der Steeg, arts en Julius docent en leidinggevend spoedzorgonderzoeker dr. Henk van Stel.

Prof.dr. Guus Schrijvers komt op acht van de twaalf bijeenkomsten college geven. Er is plaats voor 16 leidinggevenden bij ambulancediensten, ambulance meldkamers, huisartsenposten, Spoedeisende Hulpafdelingen, afdelingen verloskunde van ziekenhuizen, eerstelijns verloskundigen, spoedposten, crisisdiensten van de geestelijke gezondheidszorg, zorgverzekeraars, onderzoeksinstituten, beleidsinstanties en adviesbureau’s.

Geeft u leiding in de spoedzorg. Bent u een ervaren verlener van spoedeisende zorg en wilt u uw scope verbreden? Bent u adviseur bij een spoedzorg instantie of zorgverzekeraar? Wilt u deelnemen aan deze Masterclass? Klik dan hier,  lees de uitvoerige brochure en meld u aan.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen