Nieuwe website over jeugd en veiligheid

Array

De nieuwe website www.wegwijzerjeugdenveiligheid.nl is online en biedt gemeenten informatie om jeugdproblematiek aan te pakken. Op de site komen onderwerpen aan de orde als overlastgevende jongeren/hangjongeren, uitgaansgeweld, vandalisme, alcohol en drugs, 12-minners die in aanraking dreigen te komen met politie en justitie en veiligheid op school.

Stappenplan
Op de website staat ook een stappenplan om een lokaal of regionaal project op te zetten, met veel voorbeelden uit de praktijk. Verder biedt de site een overzicht van landelijk beleid, wetgeving en onderzoeksresultaten.

De website is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, het ministerie van Justitie, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen