Open dag MMC op 20 maart met een groen, blauw én roze tintje

Array

Máxima Medisch Centrum Eindhoven/Veldhoven zet de deuren weer open. Op zaterdag 20 maart is iedereen van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom tijdens de open dag. Beide locaties geven die dag een kijkje achter de schermen. Bezoekers kunnen informatie inwinnen over verschillende aandoeningen en zelf een aantal test ondergaan. Bijvoorbeeld een hielbotmeting, glucosetest, cholesteroltest en een bloedtest. U bent van harte welkom!

Dit jaar krijgt de open dag een groen tintje. Want ook Defensie laat van zich horen. Maar liefst vier verpleegtenten worden gebouwd in Eindhoven. Daar laten ze zien hoe ze te werk gaan in Afghanistan. Natuurlijk nemen ze ook hun speciale ambulances mee waar iedereen een kijkje in mag nemen.

Veldhoven krijgt een roze en blauw-tintje. Want het populaire kindermerk Lief! verzorgt hier twee exclusieve modeshows.

Natuurlijk is er ook weer volop aandacht voor de gezondheidszorg bij MMC. Op beide locaties is er een heleboel te doen. Gezondheidstesten, demonstraties, prijsvragen en onze specialisten beantwoorden vragen.

Programma

  • presentaties van en op diverse afdelingen op beide locaties
  • informatie over werken in MMC
  • Vele kinderactiviteiten
  • themapoli’s in Eindhoven
  • Poppendokter en berendokter in Veldhoven: dus neem je knuffel mee
  • ‘gezondheidsbeurs: Gezond leven’, locatie Eindhoven
  • ‘Vrouw, Moeder, Kind-beurs’, locatie Veldhoven

Vermaak voor de kinderen

En ook aan de kinderen is gedacht. Er zitten twee dokters klaar in Veldhoven: een berendokter en een poppendokter. Dus vergeet die knuffel niet. p beide locaties kun je een gipshandje laten aanleggen. Er is een SchminkQueen en een kinderknutsel-hoek. Ook zijn er verschillende prijsvragen waar leuke prijzen te winnen zijn. Het populaire merk Lief! geeft in Veldhoven twee modeshows: om 11.00 uur en om 13.00 uur.

Wilt u beide locaties bezoeken?

De MMC Shuttlebus rijdt ieder uur tussen de beide locaties. U kunt hier gratis gebruik van maken.

De open dag is op beide locaties van 10.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kijk op: www.mmc.nl.


Recente artikelen