Brein of Bewustzijn

Vrije Universiteit Amsterdam
Brein of Bewustzijn
* Startdatum: 12-03-2010
* Tijd: 13.00-17.00
* Locatie: Hoofdgebouw VU, Auditorium
* Titel: Brein of Bewustzijn
* Onderdeel: VUconnected
* Wetenschapsgebied: Overig
* Evenementtype: Varia

De menselijke geest fascineert mateloos. Een symposium over nieuwe inzichten over ons brein en bewustzijn. Neurologische en spirituele perspectieven worden belicht door Maurits van de Molen, ontwikkelingspsycholoog, Jeroen Geurts, neurobioloog, Arie Bos, huisartsenopleider en Annejet Rümke, docent psychiatrie. Cees Leijenhorst, filosoof, geeft een inleiding over de Philosphy of Mind en interviewt de vertegenwoordigers van de perspectieven.

Toegang EUR30 | Leden Vereniging VU-Windesheim en leden Netwerkuniversiteit Bernhard Lievegoedfonds EUR25| studenten EUR15
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen