Zorgtalent scoort hoog bij FD Career Challenge 2010

Afgelopen weekend vond op Nyenrode de finale plaats van de FD Career Challenge 2010, een competitie over drie ronden waarin ruim 3.200 ambitieuze professionals de strijd met elkaar aangingen om de finale 50 Mini MBA plekken en de hoofdprijs: een Executive MBA.

Het talent uit de zorgsector scoorde uitstekend, met een 1e (Lisette van der Wurff, MST) en 5e plaats (Wencke van der Meyden, Plexus). Daarmee bewijst de zorgsector dat zij de mensen in huis heeft om zichzelf naar een hoger niveau te tillen.

Joost Kruytzer, Managing Partner van Plexus: “Wij zijn enorm trots op de manier waarop de zorgsector zich hier laat zien en in het bijzonder natuurlijk de prestatie van Wencke. Ik wil ook graag Lisette van harte feliciteren.” Vijfde plaats winnares Wencke van der Meyden verwoordde het als volgt: “Het was een inspirerende ervaring en het is goed om de innovatie en het ondernemerschap vanuit de andere sectoren mee terug te nemen naar de zorg”. De reactie van winnares Lisette van der Wurff kunt u nalezen in onderstaand nieuwsbericht van de organisatie: www.nujij.nl/lisette-van-der-wurff-wint-de-fd-career-challenge.8070574.lynkx.

bron: Plexus

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen