Lancering crossmediaal carriereplatform voor nieuwe zorggeneratie

Array

Tienjarig Baanbreker Zorg en Welzijn richt zijn pijlen op doelgroepen via nieuwe en oude media.
Met ingang van vandaag richt Baanbreker Zorg en Welzijn zich tot de nieuwe zorggeneratie. Deze nieuwe zorggeneratie is creatief, ondernemend, innovatief en heeft (een latente) affiniteit met techniek.

Met een sterk verbeterde website (www.baanbrekerzorg.nl ), zeven regionale jaargidsen, een landelijke verspreidde studieagenda en groepen op Hyves, Linkedin en Facebook biedt Baanbreker Zorg en Welzijn de nieuwe zorggeneratie een crossmediaal carrièreplatform met presentaties van instellingen en opleidingen, vacatures, stages, opleidingen, een match -en alertservice, ruimte voor discussie, nieuws, kennisvergaring,- deling en -verspreiding.

Publiciteitsoffensief
Om de nieuwe zorggeneratie te informeren start eind maart een publiciteitsoffensief met affiches, flyers en vacaturewidgets. Alle scholen en opleidingen die ook de jaargidsen en studieagenda?s van Baanbreker Zorg en Welzijn verspreiden, werken mee aan de campagne. Door middel van een verlotingsactie worden studenten en middelbare scholieren gestimuleerd de nieuwe website te bezoeken en zich aan te melden met een profiel. Tot en met het einde van het jaar wordt elke maand een iPOD TOUCH verloot onder nieuw aangemelde kandidaten op de website.
.
Doelstellingen
De campagne heeft in eerste instantie tot doel MBO en HBO studenten zorg en welzijn en middelbare scholieren die graag in deze sectoren zouden willen werken een profiel te laten aanmaken op www.baanbrekerzorg.nl . Met een profiel kunnen zij automatisch worden gekoppeld aan instellingen en scholen en hun vacature -, stage – en opleidingenaanbod. Naast deze matchservice wil Baanbreker Zorg en Welzijn met het platform een bijdrage leveren aan een (nog) beter imago van de zorg ? en welzijnssector, discussie en kennisdeling stimuleren en mede een bijdrage leveren aan de oplossing van het probleem van het groeiende personeelstekort in de zorg -en welzijnsector.

Baanbreker Zorg en Welzijn
Baanbreker Zorg en Welzijn richt zich primair op (laatstejaars)studenten aan zorg – en welzijnsopleidingen op MBO en HBO niveau, middelbare scholieren en professionals uit andere sectoren die plannen hebben om in deze sectoren te gaan werken (BOL en BBL). Baanbreker Zorg en Welzijn omvat:

  • een jaargids bestaande uit 7 regionale edities met presentaties van instellingen en opleidingen;
  • een landelijk verspreide studieagenda;
  • een website met vacatures, stages, het opleidingenaanbod en een match – en alertservice;
  • groepen op Hyves, Linkedin en Facebook.

De regionaal verspreide jaargids en studieagenda is voor studenten gratis beschikbaar op maar liefst 120 opleidingen in Nederland. Baanbreker Zorg en Welzijn bestaat reeds 10 jaar.

www.baanbrekerzorg.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen