Bijeenkomsten Arbeidsbemiddeling voor de Zorgsector

0
432

Door het opgaan van de CWI’s (de vroegere arbeidsbureaus) in het UWV onder de naam UWV Werkbedrijf, is het voor velen onduidelijk hoe de arbeidsbemiddeling nu georganiseerd is en waar de bemiddelingsactiviteiten plaatsvinden. De bijeenkomsten zijn erop gericht de deelnemers te informeren over de manier waarop de arbeidsbemiddeling door UWV Werkbedrijf richting de zorginstellingen georganiseerd is.

Waar en wanneer

Er zijn drie bijeenkomsten in evenzoveel regio’s:

  • Noord

Voor Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland op

dinsdag 16 maart 2010, te Zwolle (Buitensocieteit);

  • Zuid

Voor Zeeland, Noord-Brabant en Limburg op

woensdag 17 maart 2010, te Tilburg (Willem II stadion);

  • West

Voor Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland op

donderdag 18 maart 2010, te Rotterdam (UWV vestiging Schiekade).

Alle bijeenkomsten duren van 13.30 tot 16.30 uur (zaal open om 13.00 uur).

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot en met vrijdag 12 maart, na inloggen, via actueel – NVZ bijeenkomsten – Aanmelden bijeenkomsten. Mocht dit problemen opleveren, neem dan contact op met het secretariaat Kwaliteit & Arbeid, Reina de Vries via telefoonnummer 030 273 93 14.

Een bevestiging met het adres van de locatie waar de bijeenkomst zal plaatsvinden en de routebeschrijving volgt.

Kijk voor meer informatie in de vooraankondiging die op 5 februari werd verzonden of in het Cao Kenniscentrum op deze website. http://www.nvz-ziekenhuizen.nl/cao/Configuratie/Algemeen/Algemeen/Nieuws/Januari_tot_en_met_maart_2010/Herinnering_Bijeenkomsten_Arbeidsbemiddeling_voor_de_Zorgsector

Bron: NVZ

Vorig artikelHulde aan hematoloog Marc Boogaerts
Volgend artikelPatiënt met Open TBC in St. Jans Gasthuis Weert
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.