Welzorg opent haar eerste winkel met hulpmiddelen op het gebied van wonen, werken, actief en mobiliteit

Op 10 april opent Welzorg haar eerste winkel met hulpmiddelen op het gebied van wonen, werken, actief  en mobiliteit. In de 1000m2 grote winkel  aan de Rietveldenweg 51 in Den Bosch kan iedereen   rechtstreeks terecht voor scootmobielen, (actief) rolstoelen,  rollators, badliften, hoog/laag bedden, sta-op-stoelen, aangepaste auto’s  en andere artikelen die het dagelijks leven gemakkelijker maken. Nergens anders in Nederland vindt  u zo’n breed aanbod aan hulpmiddelen.

Arjan van Eck,  RetailManager bij Welzorg: “In de winkel draait alles om het welzijn van onze klant. Onze deskundige medewerkers brengen zorgvuldig de wensen in kaart en laten zien welke middelen daar het beste bij helpen. In verschillende prijsklassen en zonder ingewikkelde procedures. En allemaal onder één dak, zodat onze klant in één keer geholpen is.  Indien gewenst komen wij op afspraak ook bij onze klanten thuis.”

Van Eck is ervan overtuigd dat Welzorg met deze winkel antwoord geeft op de veranderingen in de zorgmarkt. “Door de druk op het stelsel worden steeds meer eigen bijdragen van de mensen zelf verwacht. Bovendien willen mensen – met de juiste hulpmiddelen – zo lang mogelijk doorleven zoals ze gewend zijn. In onze Welzorg-winkel kan iedereen daarom direct terecht voor een oplossing die optimaal bij zijn persoonlijke situatie past”, aldus van Eck.

Vanzelfsprekend wordt er een feestelijk tintje aan de opening gegeven. We hebben een speciale openingsactie met scootmobielen en sowieso ontvangt elke bezoeker een PlusMagazine cadeau.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen