Wie wil Kaiser Permanente ontmoeten op 30 juni of 1 juli?

Array

Paul Wallace is directeur van de Unit Zorginnovatie van Kaiser Permanente (KP). Hij geeft op vrijdag 2 juli een plenaire lezing en een workshop over recente ontwikkelingen bij KP in de bekostiging van ketenzorg, de samenwerking tussen zorgverzekeraar Kaiser en zorgaanbieder Permanente, de nieuwste KP toepassingen op ICT terrein en over het bevorderen van self management bij chronische patienten.

Op 30 juni en 1 juli is Wallace reeds in Nederland. Lezers die hem willen uitnodigen voor een lezing of een andere ontmoeting, verzoek ik een mail te sturen naar congresorganisator Inge Kuurman op [email protected] Houd er rekening mee dat het Julius Centrum een bescheiden financiele bijdrage vraagt in reis- en verblijfkosten van Wallace.
Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen