REshape2010 door de ogen van een bezoeker

De zorgwereld verandert. Het draait nu meer dan ooit om participatie en het delen van informatie. Rondom dit veranderingsproces in de zorg organiseerde  het Nijmeegse UMC St Radboud congressen: REshape. Dit congres was  bedoeld om collega-zorgprofessionals te ondersteunen in hun zoektocht naar de rol van internet binnen de gezondheidszorg. Wij vroegen Twitteraar en zorgprofessional  Annet van Betuw om voor ons een verslag te maken van REshape 2010s(staat inmiddels ook online) Maar ze nam in de middag ook een cameraatje mee en we vonden de beelden zo leuk en herkenbaar dat we ze in een in deze post plaatsen als een soort fotoverslagje.

Health Valley en Reshape 2010 organiseerden op 17 maart 2010 in de Vereeniging in Nijmegen ‘Where Health & Innovation meet…”, een ‘interactieve & informatieve ontmoetings- en netwerkdag voor professionals in de health sector! ‘  Health Valley is een samenwerkingsverband tussen kennisinstellingen en bedrijfsleven in Gelderland. Reshape 2010 is een initiatief van UMC St Radboud met als doel om zorgprofessionals kennis te laten delen en op te doen over zorg 2.0, eHealth, zorg en Internet. MedicalFacts zorgde voor de Livestream van de dag en een overzicht met ‘highlights. En ik mocht met een batch van MedicalFacts ronddwalen, genieten en luisteren.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen