REshape2010 door de ogen van een bezoeker

0
128

De zorgwereld verandert. Het draait nu meer dan ooit om participatie en het delen van informatie. Rondom dit veranderingsproces in de zorg organiseerde  het Nijmeegse UMC St Radboud congressen: REshape. Dit congres was  bedoeld om collega-zorgprofessionals te ondersteunen in hun zoektocht naar de rol van internet binnen de gezondheidszorg. Wij vroegen Twitteraar en zorgprofessional  Annet van Betuw om voor ons een verslag te maken van REshape 2010s(staat inmiddels ook online) Maar ze nam in de middag ook een cameraatje mee en we vonden de beelden zo leuk en herkenbaar dat we ze in een in deze post plaatsen als een soort fotoverslagje.

Health Valley en Reshape 2010 organiseerden op 17 maart 2010 in de Vereeniging in Nijmegen ‘Where Health & Innovation meet…”, een ‘interactieve & informatieve ontmoetings- en netwerkdag voor professionals in de health sector! ‘  Health Valley is een samenwerkingsverband tussen kennisinstellingen en bedrijfsleven in Gelderland. Reshape 2010 is een initiatief van UMC St Radboud met als doel om zorgprofessionals kennis te laten delen en op te doen over zorg 2.0, eHealth, zorg en Internet. MedicalFacts zorgde voor de Livestream van de dag en een overzicht met ‘highlights. En ik mocht met een batch van MedicalFacts ronddwalen, genieten en luisteren.

advertentieEinde Bericht ___________________________________________
Vorig artikelMercy Ships Holland viert 20-jarig bestaan
Volgend artikelViva la Donna Day informatiedag 2010
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.