Edwin Velzel vertrekt als bestuursvoorzitter Univé-VGZ-IZA-Trias

Array

Martin Duvivier benoemd als opvolger
Edwin Velzel heeft in overleg met de Raad van Commissarissen besloten zijn functie als Voorzitter van de Raad van Bestuur van verzekeraarscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT) te beeindigen. Velzel heeft 10 jaar met succes en plezier leiding gegeven aan Univé-VGZ-IZA-Trias. Velzel wil zich weer volledig toeleggen op de inhoud van het vakgebied en start daartoe een eigen adviesbureau, dat zich richt op de verzekeringssector en de gezondheidszorg. Hij wil daarmee onder meer een actieve bijdrage leveren aan het helpen realiseren van veranderingen en verbeteringen in de zorg. De Raad van Commissarissen heeft Martin Duvivier benoemd als zijn opvolger per 19 maart 2010.

Martin Duvivier (52) is sinds 2008 lid van de Raad van Bestuur van UVIT. Hij hield zich daar bezig met de aandachtsgebieden Onderlingen, Distributie, het domein Schade en de marktunits MKB en Particulier. Duvivier was daarvoor onder meer werkzaam als directievoorzitter en CEO van ABN AMRO verzekeringen en bekleedde eerder functies bij onder meer Centraal Beheer, UAP Nieuw Rotterdam en Levob.

Vanaf 19 maart 2010 ziet de samenstelling van de Raad van Bestuur van UVIT er nu als volgt uit: Martin Duvivier (Voorzitter), Rob Hillebrand, Maurice Oostendorp en Martin Bontje.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen