8 april: Zorgmanager van het jaar

Array

Ook dit jaar organiseert het vakblad Zorgvisie in samenwerking met ING het evenement “De Zorgmanager van het jaar” waarbij de uitreiking van de Zorgvisie Excellence Trofee centraal staat.

Op 8 april wordt bekendgemaakt wie zich Zorgmanager van het Jaar en Talent van het Jaar mogen noemen. De verkiezing vindt plaats op het congres Zorgmanager van het jaar in het ING-house Amsterdam. Nieuwsgierig? Meld u dan aan voor het congres

Datum: donderdag 8 april 2010

Tijd: van 14.30 – 20.00 uur

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de manager die een zichtbaar inhoudelijk, duurzaam en innovatief resultaat in de organisatie heeft bereikt. De prijs is een begrip in de zorgwereld en werd eerder uitgereikt aan bekende namen binnen de zorgsector zoals Lidy Hartemink (Univé), Eelco Damen (Cordaan),en Claudia Zuiderwijk (Tergooiziekenhuizen). De winnaar van het afgelopen jaar, Emile Lohman (UMC St Radboud), reikt de prijs dit jaar uit. De genomineerden voor de prijs Zorgmanager van het Jaar 2010 zijn: Piet-Hein Buiting, Marjanne Sint en Willem de Gooijer. Nieuw dit jaar is de verkiezing van de manager die zich “Talent van het Jaar” mag noemen. De manager die zich heeft bewezen met een baanbrekend initiatief en/of project óf onderscheidend is in aanpak of prestatie mag deze prijs in ontvangst nemen uit handen van oud-zwemmer en Olympisch kampioen Maarten van der Weijden. Daarnaast vertelt Maarten van der Weijden vanuit
zijn eigen persoonlijke ervaring over ambitie, doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslagen en samenwerken. Kortom, een boeiend programma tijdens een evenement dat u niet mag missen!


PROGRAMMA

14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Opening door dagvoorzitter Ilona Hofstra, televisiejournalist
15.10 uur Welkomstwoord, Gijs van Wijgerden, Directeur Instellingen ING
15.20 uur Maarten van der Weijden, oud-zwemmer en Olympisch kampioen
16.00 uur Introductie genomineerden verkiezing “Talent van het Jaar”
De drie genomineerden introduceren zichzelf tijdens een korte presentatie en worden stevig aan de tand gevoeld door de jury onder leiding van Martin van Rijn, bestuursvoorzitter PGGM. Overige juryleden zijn Wilma van der Scheer, zakelijk directeur
Erasmus CMDz, Anne-Marie van der Linden, directeur Zorg van Frankeland en Lidy Hartemink, directeur gezondheidszorg van Univé.
16.45 uur Pauze
17.15 uur Prijsuitreiking verkiezing (Talent van het Jaar)
• Juryvoorzitter Martin van Rijn, bestuursvoorzitter PGGM, maakt bekend wie zich Talent van het Jaar mag noemen.
• Maarten van der Weijden reikt de “Talent van het Jaar” Award uit aan de winnaar.
17.35 uur Interview met Emile Lohman, voorzitter Raad van Bestuur UMC St Radboud en Zorgmanager van het jaar 2009
17.55 uur Introductie genomineerden voor de titel “Zorgmanager van het Jaar” en Uitreiking Zorgvisie Excellence Trofee
• Juryvoorzitter Martin van Rijn, bestuursvoorzitter PGGM, maakt bekend wie zich Zorgmanager van het Jaar mag noemen.
• De Zorgvisie Excellence Trofee wordt uitgereikt door de winnaar van het afgelopen jaar, Emile Lohman, aan de nieuwe Zorgmanager van het Jaar.
18.45 uur Champagne
19.00 uur Dinerbuffet
20.30 uur Afsluiting

Nieuw dit jaar is de verkiezing van de manager die zich “Talent van het jaar” mag noemen. De manager die zich heeft bewezen met een baanbrekend initiatief en/of project óf onderscheidend is in aanpak of prestatie mag deze prijs in ontvangst nemen uit handen van oud-zwemmer en olympisch kampioen Maarten van der Weijden.

Piet-Hein Buiting is bestuursvoorzitter van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen, Marjanne Sint is bestuursvoorzitter van de Isala klinieken in Zwolle en Willem de Gooijer bestuursvoorzitter van Steinmetz/De Compaan in Rijswijk. Vorig jaar werd de prijs voor de Zorgmanager van het Jaar gewonnen door Emile Lohman, de bestuursvoorzitter van UMC St Radboud in Nijmegen.

[PDF]Flyer Zorgmanager 2010: Flyer Zorgmanager 2010

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen