Abvakabo FNV helpt bij besteding van persoonlijk budget UMC-ers

Onlangs zijn de persoonlijke budgetten vrijgekomen van medewerkers die werkzaam zijn bij Universitair Medisch Centra. Honderden euro’s om te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Maar niet iedereen weet hoe dat precies werkt. Daarom heeft Abvakabo FNV een website gelanceerd: www.persoonlijkbudgetumc.nl. De website geeft vanaf 8 april antwoorden op de vele vragen die er zijn. Bovendien heeft Abvakabo FNV een aanbod samengesteld van trainingen die bekostigd kunnen worden met het persoonlijk budget. Gerenommeerde bureaus bieden de trainingen en workshops aan.

Persoonlijk budget check
Op de website www.persoonlijkbudgetumc.nl treffen bezoekers de “persoonlijk budget check” aan. Daarmee ontdekken zij hoeveel geld zij te besteden hebben en wat zij daarmee kunnen.

Antwoord op alle vragen.
De website www.persoonlijkbudgetumc.nl geeft tevens antwoord op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Of wil je liever persoonlijk antwoord? Dan laat Abvakabo FNV zien waar je terecht kunt met jouw specifieke vraag. Bij het Universitair Medisch Centrum zelf of bij Abvakabo FNV.

Trainingsaanbod
Abvakabo FNV heeft een uitgebreid trainingsaanbod samengesteld. Gerenommeerde bureaus bieden trainingen en workshops aan die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling. Met onderwerpen als: Waar liggen je talenten? Hoe zorg je voor minder stress? Hoe kom ik over? Maar er zijn ook vakgerelateerde trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van samenwerking, leiderschap of contact met patienten.

Recente artikelen