Hoorzitting herindeling afleverstatus NSAID’s en acetylsalicylzuurbevattende producten

Array

Op dinsdag 20 april 2010 wordt om 09.30 uur een hoorzitting gehouden door het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen. De hoorzitting vindt plaats naar aanleiding van het bezwaar tegen besluiten van het College over de herindeling van de afleverstatus van NSAID’s en acetylsalicylzuurbevattende producten.

De hoorzitting is in twee delen opgesplitst:

  1. Gedurende de ochtend – van 09:30 tot 12:30 uur – worden de belanghebbenden in elkaars aanwezigheid gehoord. Voor de mondelinge toelichting is per belanghebbende maximaal 20 minuten spreektijd beschikbaar.
  2. Gedurende de middag – van 13:30 tot 15.30 uur – wordt een aantal belanghebbenden met toepassing van artikel 7:6 lid 2 Awb afzonderlijk gehoord.

De hoorzitting vindt plaats in de St. Joris Doelen Zaal aan de Lange Houtstraat 2 te Den Haag. De hoorzitting wordt geleid door de bezwaarschriftencommissie van het CBG die als volgt is samengesteld: Prof. dr. G.J. Mulder (voorzitter), Prof. dr. H. Schellekens, Mr. D.S. Slijkerman, en Drs. F.W. Weijers.

De bezwaarschriften en alle verdere op de zaak betrekking hebbende stukken, met uitzondering van die gegevens die het College als vertrouwelijk heeft aangemerkt, worden vanaf 12 april 2010 voor belanghebbenden ter inzage gelegd bij het College (Kalvermarkt 53, Den Haag). Inzage is mogelijk tussen 10:00 en 17:00 uur en dient van te voren te worden gemeld bij het secretariaat van de afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken, mevrouw D. de Ruiter (telefoonnummer 070 – 356 7400).

Belanghebbenden kunnen tot 9 april 2010 nadere stukken indienen bij het secretariaat van de afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken van het CBG, ter attentie van mevrouw D. de Ruiter, Postbus 16229, 2500 BE Den Haag.

Bron: CBG-MEB

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen