Symposium Diagnostiek en lectorale rede

Array

Tijdens het symposium ‘Diagnostiek in de eerste lijn’ bezoeken verschillende deskundigen Avans Hogeschool in Breda om hun licht te laten schijnen op de verschillende kanten van diagnostiek. Aansluitend aan dit symposium spreekt
dr. Arianne Verhagen, lector Diagnostiek van Avans Hogeschool, haar lectorale rede uit.

Dr. Sita Bierma-Zeinstra van het Erasmus MC gaat in op de nieuwe ontwikkelingen in de vroegdiagnostiek van artrose en prof. dr. ir. Henrica de Vet bespreekt het nut en de noodzaak van vragenlijsten in de eerstelijns zorg. Tot slot bespreekt Dr. Arno Rademaker, lector Gerontologie bij Avans Hogeschool, diagnostiek bij ouderen.

Na het symposium spreekt dr. Arianne Verhagen haar lectorale rede uit. Titel van de rede is  ‘Wat een geluk dat niemand weet dat ik Repelsteeltje heet. De (on)macht van de diagnostiek’. Frans van Kalmthout van de Raad van Bestuur zal uiteindelijk de lectorale keten uitreiken.

Locatie en tijdstip
16 April, de ontvangst met broodjes vindt plaats om 12.15 uur bij Avans Hogeschool aan de Hogeschoollaan 1 in Breda. Het symposium begint om 13.00 uur, gevolgd door de lectorale rede van 15.00 uur tot 16.30 uur.

Wilt u het symposium en de lectorale rede bijwonen, dan kunt u zich hier aanmelden.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen