Bedrijfszorgcentrum op ZKD-terrein om de hoek

Array

Op 9 april is een uniek bedrijfszorgcentrum officieel geopend op het Zichtenburg Kerketuinen Dekkershoek bedrijventerrein door Jozias van Aartsen, burgemeester van Den Haag, en Roger van Boxtel, voorzitter Raad van Bestuur van Menzis.
Het centrum werkt volgens een nieuw concept dat goede zorg dichtbij brengt voor werknemers en werkgevers optimaal ondersteunt op het gebied van verzuim. Care for Companies en Azivo werken zo samen aan gezonde werknemers én gezonde bedrijven op het ZKD-terrein.

Het Azivo Premium Pakket is een combinatie van een zorgverzekering en arbodienstverlening, waarbij het zorgcentrum van Care for Companies de fysieke vertaling van het concept is. Het zorgcentrum biedt oplossingen voor de stijgende kosten van verzuim voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Zij hebben veel administratieve rompslomp van het verzuim en vinden het lastig te beïnvloeden of te voorkomen. Terwijl het belangrijk de huidige werknemers zo productief mogelijk te houden. Dat wil zeggen: verzuim waar mogelijk voorkomen en anders zo snel mogelijk oplossen.

Voordeel voor werkgevers
Als ondernemers het Azivo Premium Pakket afsluiten, kunnen zij in het zorgcentrum van Care for Companies terecht voor verzuimbegeleiding, zorgadvies, wachttijdbemiddeling en preventie. Door gebruik te maken van één centrale administratie, korte lijnen, persoonlijke betrokkenheid en kleinschaligheid, kan Care for Companies snel en accuraat werken en de werkgever werk uit handen nemen.

Voordeel voor werknemers

Voor de werknemers is het Azivo Premium Pakket ook interessant. Zij krijgen uitgebreide vergoedingen vanuit een collectieve zorgverzekering van Azivo tegen een concurrerende premie. Tevens kunnen zij voortaan zo het zorgcentrum binnenlopen voor een consult of behandeling, ze worden direct ter plekke geholpen. In het zorgcentrum is alles bij elkaar gegroepeerd.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen