Lezing promotieonderzoek autisme op zaterdag 24 april

Array

Omdat het congres ‘Doe mij maar details’ op vrijdag 16 april is volgeboekt, is er voor belangstellenden de mogelijkheid om een korte versie van het congres bij te wonen. Het gaat hierbij om een lezing van in totaal twee uur, die gehouden wordt op zaterdag 24 april. In de lezing zal Annelies Spek, klinisch psycholoog bij GGzE, uitleg geven over wat precies de sterke en zwakke kanten zijn van (jong)volwassenen met een autisme spectrum stoornis. Hierbij zal ook de link gelegd worden naar wat belangrijk is in de benadering van mensen met een autisme spectrum stoornis. De lezing is gebaseerd op de bevindingen vanuit promotie-onderzoek dat heeft plaatsgevonden bij GGzE centrum autisme volwassenen.

De lezing vindt plaats op zaterdag 24 april van 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur, met tussendoor een pauze.
Locatie: Conferentiecentrum op Landgoed de Grote Beek, Boschdijk 771, Eindhoven (Intern adres op het landgoed: Grote Beekstraat 26)
De toegangsprijs is 50 euro per persoon.

Interesse?
Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Rianne van Halen, T. (040) 261 39 10, E. [email protected]

Klik hier voor een eerder nieuwsbericht over het congres ‘Doe mij maar details’.

Link naar downloadNaar nieuwsoverzicht

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen