Bijeenkomst Zorgmarketingplatform

Array

Bijeenkomst Zorgmarketingplatform 10 juni a.s.
Het Zorgmarketingplatform organiseert op donderdag 10 juni a.s. weer een leerzame bijeenkomst met sprekers uit de zorgpraktijk. Er zijn marketingpresentaties van Mondriaan GGZ, SOB Ouderenzorg en het St. Elisabeth Ziekenhuis.

Mondriaan GGZ vertelt over het samen met de doelgroep ontwikkelen van een nieuw onderscheidend behandelprogramma en dienstverleningsconcept voor jongeren (co-creatie). SOB Ouderenzorg laat zien hoe je ouderenzorg en welzijn op de kaart zet en een voorkeurspositie creeert bij gemeenten, verwijzers en consumenten. Het St. Elisabeth Ziekenhuis vertelt over waarom en hoe zij het liefste ziekenhuis van Nederland willen worden en hoe zij die belofte in de dagelijkse praktijk waarmaken.

De Bijeenkomst Zorgmarketingplatform vindt plaats op donderdag 10 juni in Arnhem, aanvang 16.00 uur.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor bestuurders, (marketing)managers en medewerkers van zorgorganisaties

Zorgmarketingplatform
Het Zorgmarketingplatform is een kennisplatform van en voor bestuurders en managers in de gezondheidszorg. Het doel is het uitwisselen van kennis en ervaring op marketinggebied en versterken van de marketingfunctie van zorginstellingen. Het Zorgmarketingplatform organiseert bijeenkomsten, workshops, onderzoek en publicaties.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen