Tactus opent nieuwe locatie

0
222

Tactus Verslavingszorg opent komende donderdag haar nieuwe locatie aan Randstad 22183 in Almere. In het gebouw zijn alle afdelingen van de instelling voor verslavingszorg onder één dak verenigd.
Tot voor kort zaten de verschillende afdelingen van Tactus verspreid over locaties aan de Boomgaardweg en Randstad. Met de bundeling van het aanbod denkt Floor van Abbema, programmaleider van de afdeling Preventie, dat Tactus nog beter in staat is kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren. “De lijnen waren altijd al kort, maar door alle activiteiten op één locatie te concentreren, zijn we nog slagvaardiger. Mensen die zich bij ons melden, kunnen we passende zorg bieden,” aldus van Abbema.

Om het gebouw feestelijk te openen, heeft Tactus donderdag een middagprogramma voor genodigden. Van Abbema: “Daarbij zullen alle afdelingen een workshop geven waarbij ze hun werkzaamheden presenteren. Zo willen we een beeld van onze organisatie geven.” Voorzitter van de Raad van Bestuur van Tactus Ruud Rutten heet de genodigden welkom.

Het aantal aanmeldingen voor de opening is ongekend hoog; momenteel hebben zich al ruim honderd zorgpartners opgegeven die graag een kijkje willen komen nemen. De officiele opening van Randstad 22183 vindt donderdag 22 april vanaf 15.00 uur plaats.
Sinds december 2009 wordt in het gebouw al gewerkt door de afdelingen Preventie & Consultancy, Behandeling & Begeleiding, Jeugdverslavingszorg, Justact en Verslavingsreclassering.

Vorig artikelKosten mogen geen drempel zijn voor anticonceptiekeuze
Volgend artikelMammapoli LUMC begeleidt patiënten in hun herstel
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.