Abvakabo FNV juicht zorgpersoneel toe op Dag van de Verpleging

Array

Fotomoment: Abvakabo FNV juicht zorgpersoneel toe op Dag van de Verpleging
Op woensdag 12 mei, de Dag van de Verpleging, juicht Abvakabo FNV verpleegkundigen van ziekenhuizen toe. Bij 7 ziekenhuizen is de Abvakabo FNV-loper uitgerold en staan fotografen en cheerleaders klaar om verpleegkundig personeel in het zonnetje te zetten. Verplegend personeel verdient volgens de bond een pluim voor het waardevolle werk dat zij elke dag verzetten voor clienten.

Mei, de geboortedag van Florence Nightingale, staat sinds jaar en dag in het teken van verpleegkundig personeel. Dit jaar organiseert Abvakabo FNV een sympathieke actie om de werknemers in het zonnetje te zetten of een hart onder de riem te steken. Abvakabo FNV heeft ervoor gekozen de werknemers van ziekenhuizen toe te juichen, maar de bond benadrukt dat ál het zorgpersoneel waardevol werk verzet; in ziekenhuizen, maar ook in verpleeg- en verzorgingshuizen, de thuiszorg, de geestelijke gezondheidszorg en de gehandicaptenzorg.

De cheerleaders staan woensdag bij ziekenhuizen in Hoorn, Hoofddorp, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Ede en Maastricht. De werknemers kunnen hun foto’s downloaden via www.abvakabofnv.nl/fotoactie

Recente artikelen