Inloopdag voor en door visueel gehandicapten

Array

Op donderdag 20 mei 2010 vindt in het OLVG een inloopdag plaats voor patienten, die blind of slechtziend zijn en voor belangstellenden. Deze inloopdag wordt georganiseerd door de medewerkers van het Voorlichtingscentrum in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Blinden en Slechtzienden (NVBS) en de unit Oogheelkunde van het OLVG.

Ervaringsdeskundigen van de NVBS demonstreren hulpmiddelen die het dagelijkse leven kunnen vergemakkelijken, zoals een voorleesmachine, een televisie-leesloep, computers met aangepaste programma’s en gesproken boeken op cd-rom. Het is ook mogelijk om hulpmiddelen te kopen.

Meer informatie over deze vereniging vindt u op: www.nvbs.nl/index.php/id_pagina/30898/activiteiten_afdeling_amst erdam.html

Tussen 10.00 tot 15.00 uur kunt u binnenlopen op locatie Oosterpark bij het Voorlichtingscentrum. Aanmelden is niet nodig.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen