11 juni NMT jaarcongres 2010 ‘Paro-endo voor de algemene praktijk’: schrijf nu in!

Op vrijdag 11 juni 2010 organiseert de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde het NMT Jaarcongres 2010 in Fort Voordorp te Groenekan (Utrecht). Het thema van het congres ‘Paro-endo voor de algemene praktijk’. Het NMT Jaarcongres 2010 is met name gericht op de tandarts(-specialist) en hun tandheelkundig team. Op donderdag 10 juni 2010 – daags voor het congres- vindt de Algemene Vergadering van de NMT plaats in Hotel Theater Figi te Zeist.

Dit jaar is gekozen voor een zorginhoudelijk thema: ‘Paro-endo voor de algemene praktijk’. Deskundigen uit binnen- en buitenland, waaronder Andrea Mombelli en Johan Aps, bieden het gehele tandheelkundig team vanuit diverse invalshoeken de nieuwste inzichten op dit aandachtsgebied in de mondzorg. Het congresprogramma kent twee programmalijnen: één voor de tandarts(-specialist) en één voor het tandheelkundig team. De presentaties van de sprekers zijn per programmalijn afgestemd op het niveau van de toehoorders.

Korting voor IQual-deelnemers
Voor IQual-deelnemers vormt het NMT-Jaarcongres 2010 een verdieping op het IQual-themaprogramma “Paro en endo, een paar apart?”. IQual-deelnemers ontvangen dan ook € 50,- korting op de toegangsprijs voor het NMT-Jaarcongres.

Sociale contacten en netwerken
Naast het bijwonen van de lezingen is er ruimschoots de gelegenheid voor het onderhouden van sociale contacten en netwerken. Het NMT Jaarcongres 2010 wordt mede mogelijk gemaakt door Meeùs, Vertimart/Exquise, NMT FenCS, Johnson & Johnson/Listerine, Dentalair, Excent Tandtechniek en Pharmeon. Deze sponsoren presenteren hun organisatie, product of dienstverlening tijdens het congres aan de bezoeker.

Locatie Fort Voordorp in Utrecht
Het NMT Jaarcongres 2010 vindt plaats in Fort Voordorp te Groenekan (Utrecht). Het uit 1869 daterende fort maakt deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is een unieke sfeervolle congreslocatie vanwege de bijzondere combinatie tussen heden en verleden.

Accreditatie
Het NMT Jaarcongres is geaccrediteerd en deelname levert maximaal 6 KRT- of KRM-punten op.

Programma en inschrijven
Het inschrijfformulier voor dit congres, het volledige congresprogramma met een omschrijving van de lezingen en de cv’s van de sprekers vindt u op www.nmtjaarcongres.nl. Interesse? Meld u en uw team nu aan!

Bron: NMT

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen