Fruit hoort thuis op een gezonde middelbare school

Array

Michel Teunissen heeft een bedrijf dat graag fruit levert aan middelbare scholen. Dat bedrijf heet Chiamo. Hij werkt samen  met Arron Catering, een ander bedrijf dat alleen gezonde etenswaren levert aan scholen. Teunissen wil ook graag fruit gaan leveren aan middelbare scholen, maar weet niet goed dat moet. Hij mailde prof.dr. Guus Schrijvers:

Wij zijn gespecialiseerd in fruit op de werkplek en schoolfruit (het schoolgruiten), maar voor de middelbare en hogere scholen hebben we nog geen passende oplossing. Fruit voor deze groep is lastig en voor een gewone appel wil de leerling niet betalen. Dit heeft ons doen besluiten om versneld een nieuw product te ontwikkelen welke voor een scherpe prijs aangeboden kan worden uit automaten. De doelstelling is om dit het nieuwe schooljaar te gaan leveren. Tot we zover zijn leveren we natuurlijk met plezier alle soorten fruit. Voor meer informatie www.chiamo.nl. Michel Teunissen 06-28522981. Kan iemand Teunissen een tip geven? Tot zover dit bericht.

En verder: op vrijdag 3 juni, 8.30 -12.30 uur presenteren derde klassers van een gezonde middelbare school (Werkplaats Cees Boeke)  in Bilthoven als onderdeel van een onderzoeksproject eigen gemaakte werkstukken over gezondheid.  Wilt u  de ongeveer twintig (!) Power Point Presentaties van 90 leerlingen bijwonen? Stuur dan een mail naar de secretaresse van Schrijvers,  Annet Esser op [email protected] De bijeenkomst vindt plaats in een van de collegezalen van het UMC Utrecht.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen