HR expert dr. Ton Leijten stapt over van Prismant naar Cortex Group

Array

Met ingang van 1 juni 2010 zal Dr. A. Th. Leijten als Healthcare en Human Resources professional toetreden tot het kernteam van Cortex Group. Ton Leijten gaat zich bij het in de zorg gespecialiseerde adviesbureau specifiek richten op de ontwikkeling van HR binnen de zorgsector. Vanuit zijn expertise op het gebied van human resources legt hij zich toe op  strategische HR advisering, executive search en interim management. Naast deze activiteiten is hij ook zelf inzetbaar als interim directeur HR, een functie die hij nu uitoefent voor de MCA Gemini Groep.

Tot voor kort was Ton Leijten werkzaam als businessmanager HR bij Prismant, dat recent is overgenomen door Kiwa. Ton Leijten (54) was eerder werkzaam als interim directeur HR voor o.a. het AMC en het Amphia ziekenhuis. In vast dienstverband werkte hij als directeur HR o.a. bij het Ministerie van VWS en het AZM.

Cortex Group is een gespecialiseerd adviesbureau voor de gezondheidszorg dat zich toelegt op het werven en selecteren van bestuurders, directies en topmanagers, het adviseren inzake organisatieveranderingen en het begeleiden van veranderingen door het inzetten van interim management. In korte tijd is Cortex Group uitgegroeid tot een belangrijke speler in de zorgsector. De directie van Cortex Group is verheugd dat Ton Leijten de overstap maakt: “met de komst van Ton Leijten versterken we de HR expertise binnen ons bedrijf en kunnen we onze relaties nog beter adviseren op het brede terrein van Human Resources”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Cortex Group (www.cortexgroup.nl)

Robert Schurink, arts, directeur

M 06-45888104

Recente artikelen