COPD Ketenzorg staat centraal op 14 oktober 2010

Op veel verschillende manieren trachten professionals, managers, projectleiders, patienten   organisaties en zorgverzekeraars de zorg voor COPD patienten te optimaliseren. Op 14 oktober 2010 vindt uitwisseling plaats over onderzoeksresultaten, innovatieve projecten  en ervaringen met bestaande en voorgenomen beleidsmaatregelen. Het UMC Utrecht brengt u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in COPD ketenzorg van de laatste twaalf maanden. Bent u geïnteresseerd in wat er speelt op het terrein van de ketenzorg voor COPDpatienten? Noteer dan de datum 14 oktober 2010 in uw agenda.

Bent u in uw regio betrokken bij een ketenzorgprogramma voor COPD patienten?
Bent u bezig met internetzorg of zelfmanagement?
Wat is uw innovatieve keten DBC?

Wij bieden de mogelijkheid uw innovatie te presenteren. U  kunt uw kennis, ervaring en creativiteit delen door een poster op te hangen. De twee beste projecten krijgen spreektijd tijdens het congres in de sessie praktijkprojecten. U wordt uitgenodigd een samenvatting in te dienen voor een presentatie tijdens het congres. De samenvatting dient vóór 19 juli 2010 bij congresorganisator Inge Kuurman op [email protected] binnen te zijn. Omstreeks half augustus 2010 wordt bekend welke twee abstracts uitgekozen zijn voor mondelinge presentatie en welke als poster kunnen worden gepresenteerd. Klik hier voor meer informatie.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen