Door overname ITAA is i³ groep één van de grootste IBM Business Partners

Array

ITAA en i³ groep zijn april 2010 overeengekomen om met ingang van 31 mei 2010 door te gaan als één bedrijf, waarbij i³ groep ITAA overneemt. Na rijp beraad heeft Ray Coert (67), algemeen directeur ITAA, ingestemd met de overname door i³ groep van het mede door hem in 1999 opgerichte bedrijf. “De missie en visie van i³ groep sluiten naadloos aan op de missie en visie van ITAA en de synergie tussen beide bedrijven op kennisgebied van ICT-infrastructuur is opvallend. Het kan niet anders dat de klanten van ITAA zullen profiteren van de aanvullende i³ groep kennis en vice versa,” aldus Ray Coert.

Bij ITAA werken nu 12 mensen, zij worden allen in i³ groep geïntegreerd waardoor iedereen zijn baan behoudt. Het kantoor van ITAA in Amstelveen blijft de komende jaren als i³ groep vestiging gehandhaafd waardoor een geografische spreiding in Nederland wordt gerealiseerd. i³ groep is in Vianen gevestigd, vanaf 1 september 2010 in een nieuw te betrekken pand aan de Ir. D.S. Tuijnmanweg 1.

Henk van der Bruggen, algemeen directeur van i³ groep verwoordt het als volgt: “De toegevoegde waarde van ITAA voor i³ groep is evident. Na de integratie zal i³ groep wat omzet en kennis van IBM enterprise omgevingen betreft de grootste IBM Business Partner in Nederland zijn. De aanwezige diepgaande kennis op het IBM server- en storageplatform zal zeker in het voordeel van onze klanten zijn, vooral op het gebied van TSM, SVC, nSeries, XIV en VMware. We zijn dan in staat om alle i³ groep IBM-projecten zelfstandig te adviseren, implementeren en onderhouden.”

Ray Coert blijft voorlopig betrokken bij de overdracht van ITAA aan i³ groep. Vanuit i³ groep wordt Hein Kiemeney samen met Ray verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van deze integratie. Zodra dit is gerealiseerd en de continuïteit is gewaarborgd, heeft Hein Kiemeney de dagelijkse leiding over dit bedrijfsonderdeel en kan Ray Coert meer van zijn familie genieten.

Over ITAA
ITAA is IBM Certified Premier Business Partner en levert de volledige lijn IBM Servers, de bijbehorende software, Storage producten, VMware, implementatie services en opleidingen.
De doelstelling van ITAA is het bijstaan van organisaties bij het verbeteren en vereenvoudigen van hun infrastructuur. De toegevoegde waarde van ITAA is het denken in totaaloplossingen: ITAA adviseert een oplossing, bouwt deze en verzorgt tevens de installatie en implementatie.

Over i³ groep
De doelstelling van i³ groep is het integreren van informatie infrastructuren. i³ groep is partner op het gebied van ontwerpen, bouwen, leveren en onderhouden van informatie infrastructuren. Gebaseerd op jarenlange ervaring is i³ groep een gespecialiseerde kennisorganisatie die, in combinatie met kwalitatief hoogwaardige producten van de leveranciers, in staat is een flexibele en stabiele informatie infrastructuur te realiseren en naadloos in bestaande IT-infrastructuur te integreren.

www.i3-groep.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen