Vandaag grootse verwendag Erasmus MC-Daniel den Hoed

Array

Afgelopen jaar organiseerde schoonheidsspecialiste en oncologie verpleegkundige Monique van Dijk een succesvolle verwendag Rotterdam. Het kankercentrum Erasmus MC-Daniel den Hoed werd omgetoverd tot een ware wellnessruimte. Zo’n vijftig vrouwen ondergingen die dag een verwenbehandeling. Onder het genot van een hapje en een drankje konden ze zich lekker ontspannen en laten vertroetelen. Tot slot stond er voor iedereen een verwentas klaar, die ook werden uitgedeeld op de poliklinieken en afdeling Radiotherapie. Na deze fantastische dag besloten Monique en alle vrijwilligers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt om ook op 2 juni 2010 een grootse verwendag in het kader van Viva la Donna Day te organiseren.

Die dag zet een grote groep vrijwilligers, waaronder verpleegkundigen, kapsters en schoonheidsspecialistes van het opleidingsinstituut Dermé uit Brielle, zich weer in voor vrouwen getroffen door kanker. Ze hopen op 2 juni 2010 zo’n 300 vrouwen te verwelkomen. Van 08:00 tot 16:00 kunnen vrouwen in het Erasmus MC-Daniel den Hoed terecht voor een gratis verwenbehandeling naar keuze. Het team verzorgt onder andere voet- en gelaatsmassages, maskers/pakkings, make-up, manicures en kappersbehandelingen. Dit uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Er zal tevens een workshop sieraden maken gehouden worden en dankzij de vele sponsoren gaan de vrouwen die dag niet met lege handen weg. Hier vind je een overzicht van alle sponsoren.

Wil je meer informatie over deze speciale verwendag op 2 juni 2010 voor vrouwen getroffen door kanker in het Erasmus MC-Daniel den Hoed? Dan kun je contact opnemen met Monique van Dijk via [email protected] Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken .

Recente artikelen