Zien voeden doet voeden, nu elke dag nieuwe inspiratie voor borstvoeding

Array
Het Kenniscentrum Borstvoeding publiceerde de afgelopen drie jaar elke week op haar website www.borstvoeding.com een aantal nieuwe borstvoedingsfoto’s. Moeders die borstvoeding geven beleven daar veel steun aan, en het stimuleert ze de prettige borstvoedingrelatie met hun kind, voort te zetten. Vanaf vandaag, dinsdag 1 juni 2010, presenteert het Kenniscentrum Borstvoeding de Borstvoedingwidget: elke dag een nieuwe borstvoedingfoto op je eigen pagina, dus lekker makkelijk in je eigen persoonlijke omgeving, de foto van de dag bekijken. De widget kan geplaatst worden op IGoogle, Hyves, Facebook, WindowsLive, MySpace, Blogger, Bebo, Pageflakes, Netvibes, Piczo of eigen webpagina. Leuk, want je ziet altijd precies waar jij het wilt de foto van de dag.
Op de voorzijde de foto van de dag, op de achterzijde van de widget het verhaal dat bij de foto hoort.
Elke dag zien dat borstvoeding geven en borstvoeding nemen de normaalste zaak van de wereld is. Zien voeden doet voeden!

Met de nieuwe Borstvoeding Widget van het Kenniscentrum Borstvoeding kan je elke dag op je eigen pagina, dus in je eigen persoonlijke omgeving, de foto van de dag bekijken. Leuk, want je ziet altijd precies waar jij het wilt de foto van de dag. Op de voorzijde, ook hartstikke handig, verschijnen onder de foto de koppen van de laatst geplaatste berichten op borstvoeding.com. Je bent dus altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Beweeg je met je muis over de widget, dan kom je met één klik op de achterkant. Daar lees je het verhaal dat bij de foto hoort. Met het schuifje aan de rechterkant schuif je naar onderen.
Leuk: elke dag zien dat borstvoeding geven en borstvoeding nemen de normaalste zaak van de wereld is. Zien voeden doet voeden!

Hoe plaats ik de Borstvoeding Widget op mijn eigen pagina?

Deze Borstvoeding Widget is een klein programmaatje dat functioneert als een mini-website. Het mooie is dat je deze widget heel eenvoudig in je persoonlijke omgeving zoals IGoogle, Hyves, Facebook, WindowsLive, MySpace, Blogger, Bebo, Pageflakes, Netvibes, Piczo of webpagina kunt plaatsen. Klik op de ‘Copy’ button. Kies je eigen favoriete netwerk of webpagina en installeer het Borstvoeding Widget. En niet vergeten: vertel het je vriendinnen zodat ook zij elke dag kunnen genieten van de mooiste borstvoedingfoto.

Elke dag dus een nieuwe foto

Sinds juni 2007 plaatsten we elke week een foto van de week. Eerst was dat maar één foto. Maar later werden dat er meer. Deze foto’s kun je allemaal bekijken in het fotoarchief. Klik daarvoor op de naam boven de foto, dan zie je de mooiste foto’s van die week.

Vanaf nu dus: de foto van de dag

Stuur je mooiste en favoriete borstvoedingfoto naar de fotoredactie! Wekelijks bekijken we de ingezonden foto’s en maken we een selectie voor de foto’s in de Borstvoeding Widget. In het Widgetarchief kun je alle ingezonden foto’s bekijken. En op de homepage zie je natuurlijk de Borstvoeding Widget met de foto van de dag.

Stuur ons altijd de originele, onbewerkte foto. Wij maken daaruit een vierkante uitsnede en verkleinen de foto voor het widget.

Toestemming

Met het insturen van je foto, geef je toestemming aan het Kenniscentrum Borstvoeding om de foto tevens te gebruiken op andere pagina’s op www.borstvoeding.com. Als wij je foto elders op de site gebruiken, stellen we je daarvan altijd op de hoogte. Buiten borstvoeding.com word je foto nooit gebruikt, behalve dan in de widgets.

Kijk hier voor meer toelichting

Kenniscentrum Borstvoeding | Borstvoeding.com

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen