REshape Unconferenc

De REshape Unconference op dinsdagmiddag en -avond 22 juni gaat over de vragen en dilemma’s die deze mensen hebben, het gaat over uw vragen. En dat is geen loze belofte, geen slappe marketing-zin, u gaat namelijk zelf uw vragen stellen.

Dat betekent u elkaar gaat helpen bij uw vragen. De formule is prikkelend eenvoudig. Per ronde krijgen maximaal tien deelnemers de gelegenheid hun dilemma, hun vraag over zorg 2.0 op tafel te leggen. Wat die vraag is, bepaalt u zelf, hij mag praktisch van aard zijn, conceptueel, organisatorisch.

‘s Avonds is REshape Pecha Kucha. 20 slides die ieder in 20 secondes besproken worden. Kernachtige presentaties van nieuwe ideeen en producten op het gebied van zorg en zorg 2.0 Zodat u niet alleen te weten bent gekomen wat u wilde weten, maar ook nog ideeen krijgt voor vragen waarvan u nog helemaal niet wist dat u ze had.

Globaal programma

14.00 – 18.00 open space conferentie

18.00 – 19.00 borrel en eten

19.30 – 21.00 pecha kucha event

Locatie

De REshape Unconference vindt plaats op de 8e verdieping van het Researchgebouw (NCMLS) Geert Grooteplein 28 6525 GA Nijmegen
Route 259. Er wordt gebruik gemaakt van de colloquiumzaal, de centrale hal en het dakterras.

Heeft u vragen? Wilt u kennis delen met vragenstellers over zorg? Meld u dan aan en stuur een mailtje naar [email protected]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen