Prof. Dr. Bob Smalhout niets te maken de aanhouding wegens illegaal wapenbezit

0
331

Afgelopen zaterdag onthulde de Telegraaf dat Prof. Dr. Smalhout op verdenking van  illegaal wapenbezit en naar aanleiding van de arrestatie van de man uit Volendam, vorige week dinsdag is opgepakt. Smalhout, die al zijn hele leven antieke wapens verzamelt, zegt hij tegen de Telegraaf niets met de affaire te maken te hebben. En dat bleek gisteren ook al uit de ontspannen houding van Prof. Dr. Smalhout. Medicalfacts trofhem gisteren in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, waar hij ontspannen genoot van de draaiorgeldag. De man die de afgelopen jaren een enorm wapenarsenaal met onder meer geweergranaten, automatische kalasjnikovs, een M16 en een uzi-pistoolmitrailleur heeft kunnen opbouwen, is gezagvoerder van de KLM op een Boeing 747 en een een familielid waar de professor geen contacten meer mee heeft.