5-jarig jubileum PsyQ

Array

Dit jaar viert PsyQ haar eerste lustrum. Een mooie prestatie, PsyQ is inmiddels niet meer weg te denken uit de GGZ. De afgelopen 5 jaar heeft PsyQ laten zien in een belangrijke behoefte te voorzien van patienten en hun verwijzers, die op zoek zijn naar een kwalitatief goede en moderne behandelmogelijkheid.

Op 21 juni 2005 startte PsyQ in de regio Haaglanden met de feestelijke opening van de vestiging aan de Lijnbaan. Vanaf 2007 realiseerden de PsyQ-partners in korte tijd een landelijke dekking. Inmiddels zijn er 28 locaties in 23 steden. De afgelopen jaren kenmerkten zich door groei, verbetering van onze specialistische programma’s en structuur, uitbreiding van specifieke kennis, wetenschappelijk onderzoek en in het laatste jaar de verwerving van 3 certificaten TOPGGz in Den Haag.

In het kader van het jubileum worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder een landelijke nascholing voor huisartsen over ADHD bij volwassenen. Meer informatie is te vinden op de de website van PsyQ.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen