ROCK 4 BRAINS haalt meer dan 6000 euro op voor STOPhersentumoren.nl kankerbestrijding.

Dat het een succesvol benefietconcert was, werd duidelijk door alle aanwezigen in La Vida te Tilburg. Meer dan 600 mensen kwamen het eerste benefietconcert ooit specifiek voor hersenkanker gegeven beluisteren. Het concert werd indrukwekkend geopend door de 28 jarige Linda Meijs, zelf hersenkankerpatiente. De organisator van het benefietconcert, Spencer Latumahina, had 68 aanmeldingen van bands gekregen uit alle hoeken van Nederland om belangeloos op te treden. Slechts tien bands mochten het podium betreden, Giddy Limit, Reddisch, Tripwire, TheAlternation, Sheerblue, Infernorama, Queenbee, Kazoo, Hedgeclipper, Natazz en een band uit het St. Elisabeth Ziekenhuis van Tilburg zelf: Beyand 7.  Deze laatste band was ingezet als surprise act, maar deed in niets onder aan de rockbands. Zeer professioneel en gedreven gaven de doktoren (een orthopeed, vaatchirurg, neuroradioloog, microbioloog, oncologisch chirurg en een neurochirurg) een bühne optreden weg wat door alle aanwezigen zeer werd gewaardeerd. Omdat volgens prof. Dr. S. Leenstra, basgitarist, hersenkanker tot een van de meest gevaarlijke kankersoorten behoort was hun aanwezigheid hier op de Rock 4 Brains niet meer dan vanzelfsprekend. Meer onderzoek moet komen naar deze ziekte waar iedere dag 4 Nederlanders aan overlijden. De opbrengst van de avond was niks minder dan ? 6.000,-  en werd symbolisch overhandigd aan de voorzitter van de Stichting STOPhersentumoren.nl, Mw. K. Hofstee.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen