Sabine Uitslag toch weer de Kamer in

Sabine Uitslag (CDA)is dankzij voorkeurstemmen in de Tweede Kamer gekozen. Dat maakte de Kiesraad dinsdag bekend bij de officiele uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen woensdag. De drempel om met voorkeurstemmen te worden gekozen bedroeg 25 procent van de kiesdeler (62.773), te weten 15.694 stemmen.CDA’er Sabine Uitslag (plek 31) kreeg 15.933 voorkeurstemmen en mag dus, ondanks dat de partij maar 21 zetels haalde, toch de Kamer in. Op 24 september 2009 vroeg Uitslag aan minister André Rouvoet of zijn ministerie kan onderzoeken of jongeren door middel van een keurmerk gewaarschuwd kunnen worden voor gephotoshopte modellen. In april 2010 kwam zij met een tienpuntenplan dat zij aanbood aan minister Ab Klink. Sabine Uitslag hout zich vooral net thema’s in de gezondheidszorg bezig.

Woordvoerderschappen
– Vice voorzitter commissie Jeugd&Gezin
– Gehandicaptenzorg jeugd
– Zwerfjongeren
– Professionalisering (arbeidsmarkt, beroepen, opleidingen, tuchtrecht)
– Voeding, jeugdcultuur
– Maatschappelijke stage
– Industriebeleid
– Arbeidsmarktproblematiek in de gezondheidszorg
– Wet BIG

Recent arbeidsverleden
– Verpleegkundige diverse instellingen, Oost Nederland
– Docent Verpleegkunde aan het Venderink te Hengelo.
– Hoofd Opleidingen van Adhesie (GGZ) te Deventer.
РPraktijkbegeleider verzorging ̩n kwaliteitsco̦rdinator van het verpleeghuis Kronnenzommer te Hellendoorn.
– Hoofd opleidingen GGZ Midden Overijssel, Adhesie te Deventer
– Hoofd Zorg Expertise medische, paramedische en agogische dienst in de gehandicaptenzorg, Zozijn Overijssel, Achterhoek
– Consultant Isala Academie te Zwolle
– Stafmedewerker Wetenschappelijk Instituut van het CDA, Den Haag

Recente nevenactiviteiten
– lid van de Raad van Toezicht van Verian (thuiszorg organisatie in Apeldoorn),
– lid van de Fractie Begeleidingscommissie V&V (FBC V&V) van het CDA Landelijk,
– vice-voorzitter van het ‘Karel de Vijfde’
– Bestuurslid SVWO Stichting vrijwilligerswerk Overijssel
– Bestuurslid Sportraad Overijssel

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen