VvAA Adviesorganisatie van het Jaar 2010

Kwaliteit en service VvAA hoog gewaardeerd
VvAA, ledenorganisatie en dienstverlener voor zorgprofessionals en zorginstellingen, heeft bij de uitreiking van de Nederlandse Verzekeringsawards, het ‘Gouden Schild’ ontvangen voor ‘Adviesorganisatie van het Jaar 2010’. Doorslaggevend voor benoeming waren de ‘deskundigheid en klantgerichtheid’ van VvAA en de hoge waardering door leden van VvAA van haar kwaliteit en service.
Uit marktonderzoek van MarketResponse in opdracht van de Verzekeringsawards blijkt dat leden van VvAA vooral de kwaliteit van haar producten en diensten en de service hoog waarderen. Volgens Arnoud van Schaik, directeur Front Office VvAA maakt juist deze erkenning het Gouden Schild zo waardevol: “Als ledenorganisatie van en voor zorgprofessionals staat hun belang continu centraal. Een concreet voorbeeld daarvan is de keuze die VvAA elk jaar maakt om miljoenen provisie, dit jaar ging het om elf miljoen, terug te geven aan leden die hun arbeidsongeschiktheidsverzekering via VvAA hebben afgesloten. Deze award is een prachtige bevestiging dat we op de goede weg zijn.”

Deskundig en klantgericht
Volgens de vakjury onderscheidt VvAA zich door haar deskundigheid en een sterke positie richting een afgebakende doelgroep. Het feit dat VvAA de verleiding weerstaat om haar doelgroep uit te breiden, wordt daarbij expliciet genoemd. De sterke focus op de ervaringen van de klant en de wens om daaruit te leren en begeleiden, onder meer door structureel klanttevredenheidsonderzoek, is volgens de jury van doorslaggevend belang. “Hieruit blijkt dat VvAA daadwerkelijk ‘de beste adviseur’ wil zijn.”

Over de Nederlanse Verzekeringsawards

De Nederlandse Verzekeringsawards zijn een initiatief van Kluwer en For All Finance. De awards moeten een stimulans vormen om kwaliteit binnen de verzekeringsbranche zichtbaar te maken en te belonen. Bij het bepalen van de uiteindelijke winnaars speelt niet alleen de mening van de branche mee, ook de mening van klanten, media, politiek en wetenschap wordt meegewogen, onder meer via marktonderzoek van MarketResponse en Blauw Research en een poll op Nu.nl.

Over VvAA

VvAA is een ledenorganisatie die kennis, zekerheid en service biedt aan meer dan 100.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen in Nederland. Sinds haar oprichting in 1924, is VvAA uitgegroeid tot een organisatie die opereert in het hart van de gezondheidszorg. De producten en diensten van VvAA zijn afgestemd op de hedendaagse (para)medische wereld en de wensen en behoeften van zorgprofessionals. Teams van specialisten, praktijkadviseurs en consultants staan hen dagelijks met kennis en kunde bij in hun zakelijke aangelegenheden. Van fiscale en juridische vraagstukken, praktijkadvies, verzekeringsproducten en bancaire diensten, tot het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast biedt VvAA dienstverlening met een meer persoonlijk karakter zoals het kopen van een huis, vermogensbeheer, het oplossen van arbeidsgeschillen en aansprakelijkheids- en tuchtrechtkwesties en mediation. Maar ook de organisatie van evenementen, opleidingen en workshops specifiek voor leden en het maandelijkse magazine Arts & Auto behoren tot de dienstverlening. Bij VvAA werken ruim 800 mensen, verdeeld over de hoofdvestiging in Utrecht, regiokantoren door het land en praktijkadviseurs in het veld.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen