Nog vier plaatsen beschikbaar in masterclass over innovatie

Op 16 september start een opleiding met een lange naam:  Masterclass Geïntegreerd Management van Kwaliteit en Financien van Patientenzorg. In wezen gaat deze Masterclass, op dertien donderdagen van 1500 -1900 uur,  over zorginnovatie binnen academische ziekenhuizen, andere ziekenhuizen, eerstelijn en verpleeghuizen. Thema’s die aan de orde komen betreffen onder meer: inkopen van (innovatieve) zorg door zorgverzekeraars, het maken van en sturen met prestatie indicatoren,  leiding geven aan professionals, onderhandelen, verandermanagement, een business case maken, een eindopdracht over een innovatieve ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit.

Het Julius Centrum gaat ervan uit dat u al een paar jaar ervaring heeft met leiding geven. U heeft al een reorganisatie en diverse conflicten achter de rug. U kunt al een vergadering leiden, functioneringsgesprekken voeren en financiele verslagen lezen. Mocht u toch blinde vlekken hebben, dan inventariseren wij die aan het begin via een educatieve diagnose en krijgt u een advies, een bijspijkergesprek of cursus of een studieboek aangereikt.

De masterclass vindt voor de vijfde maal plaats. Deelnemers van eerdere cursussen roemden de kwaliteit van docenten en de felle, geestige, onderlinge discussies. Op dit moment hebben zich twaalf ervaren professionals en managers ingeschreven. Er zijn nog vier plaatsen beschikbaar. Wilt u meedoen en na dertien bijeenkomsten innovaties volleerd aansturen?  Klik dan hier, lees de brochure en meld u  aan.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen