EHBO gids op je mobiel

Array

Ziek zijn is vervelend. En als het je overkomt in het buitenland, is dat wel heel ellendig. Nu moet je niet alleen je eigen bed missen, maar ook je eigen dokter. Hoe red jij je in een ander land, in een vreemde taal, als de nood hoog is?

Natuurlijk kun je thuis de broodnodige zinnetjes in je hoofd stampen. Maar wees eerlijk, de kans is groot dat je op het moment suprème niet meer uit je woorden komt. Bovendien: je kunt onmogelijk van tevoren voorspellen, wat er aan je gezondheid schort!

Altijd op zak: de digitale EHBO-gids
Een andere en betere voorbereiding is er gelukkig ook: Zorgverzekeraar Agis introduceert een fijne en toegankelijke Vakantie EHBO-gids.

Nu te downloaden voor je android-telefoon, straks wellicht superbruikbaar, maar hopelijk niet nodig. Mocht het wel zo zijn: dit handige digitale naslagwerk biedt EHBO-tips voor onderweg én een EHBO-woordenboek voor de vertaling van veel voorkomende medische termen. Bovendien is de app ook te gebruiken zonder internetverbinding! Je wordt dus niet geconfronteerd met hoge kosten voor dataverkeer in het buitenland. Ideaal!

Wat mag je verwachten?
De Vakantie EHBO-gids bevat medische tips over een heleboel ongemakken, zoals blaren, insectenbeten, verwondingen en meer. Het EHBO-woordenboek vertaalt medische termen vanuit en naar:

  • Nederlands
  • Fries
  • Engels
  • Duits
  • Spaans
  • Frans
  • Turks

Meer zien? Kijk op http://www.agisweb.nl/ehbo

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen