Nieuwe commercieel directeur bij ArboNed

Array

Met ingang van 15 juni 2010 is Henk Hummel (45) benoemd tot commercieel directeur zakelijke markt bij ArboNed. Hummel was operationeel directeur voor dezelfde divisie en draagt nu de eindverantwoordelijkheid voor de commercie. De functie van operationeel directeur is op ad interim basis intern ingevuld.

Hummel is sinds 1998 werkzaam bij ArboNed, in verschillende functies. Samen met drie collega-directeuren vormt hij de directie van de divisie Zakelijke Markt. Hij is daarin de eindverantwoordelijk voor enerzijds de sales Zakelijke markt en anderzijds de implementatie en uitvoering van alle contracten met verzekeraars en brancheorganisaties. Hummel: “ArboNed is een organisatie in ontwikkeling, waarbij met name de vernieuwing en de innovatie mij enorm aanspreekt. Naast het terugbrengen en het voorkomen van verzuim en het gezond en vitaal houden van werknemers, hebben we onze aandachtsgebied verbreed en bieden we dienstverlening gericht op het verbeteren van de productiviteit door het vergroten van bevlogenheid. Ik ben van mening dat dit de focus van arbodienstverlening in de toekomst is. Ik blijf mij dan ook met veel plezier werken voor ArboNed.”

Over ArboNed
De 1.400 werknemers van ArboNed leveren dagelijks gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van werk, gezondheid en zingeving aan 70.000 werkgevers en 1,5 miljoen werknemers. De visie is gericht op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van mensen door het verhogen van bevlogenheid. Dit resulteert aantoonbaar in een verhoging van de productiviteit en in meer energieke mensen. Uiteraard past de organisatie dat ook toe op zichzelf. Klanten zijn onder andere ondernemers, multinationals, instellingen en overheden.

Recente artikelen