Jas met Methadon in Glanerbrug ontvreemd

Vrijdag 25 juni kwam een 34-jarige Enschedeer op het politiebureau met de melding dat zijn trainingsjack gestolen is. In de jas zaten medicijnen. De politie verzoekt een mogelijke vinder om de medicijnen af te geven op het politiebureau of bij een apotheek.

Vermoedelijk is het trainingsjack gestolen op Camping Klein Zandvoort aan de Keppelerdijk in Glanerbrug. Het gaat om een lichtblauw trainingsjack, merk Umbro. Hierin zaten vier flesjes met vloeibare Methadon, 45ml.
De politie waarschuwt voor mogelijke schadelijke effecten voor de gezondheid die de medicijnen zouden kunnen veroorzaken bij (onjuiste) inname, bijvoorbeeld door kinderen. De vinder wordt dringend verzocht de medicijnen af te geven op het politiebureau of in te leveren bij een apotheek.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen