Digitale EHBO gids Agis – nu ook bruikbaar tijdens het WK in Zuid Afrika

Array

Daar sta je! Juichend in het Nelson Mandela Bay stadion, live bij Nederland – Brazilie. En dan loop je onverhoopt een blessure op. Wat zeg je dan tegen de dokter?

Natuurlijk kun je thuis de broodnodige zinnetjes in je hoofd stampen. Zoals deze:

  • Blessure schouder = skade skouer
  • Blessure been = skade pype / skade been
  • Pijn enkel = pyn enkel

Maar wees eerlijk, de kans is groot dat je op het moment suprème niet meer uit je woorden komt. En ja, hoe kun je nu van te voren weten of, en wat voor soort blessure je oploopt?

Altijd op zak: de digitale EHBO-gids
Een andere en betere voorbereiding is er gelukkig ook: Zorgverzekeraar Agis introduceert een fijne en toegankelijke Vakantie EHBO-gids. Nu te downloaden voor je android-telefoon, straks wellicht superbruikbaar, maar hopelijk niet nodig. Mocht het wel zo zijn: dit handige digitale naslagwerk biedt EHBO-tips voor onderweg én een EHBO-woordenboek voor de vertaling van veel voorkomende medische termen zoals “skade skouer”. Bovendien is de app te gebruiken zonder internetverbinding! Je wordt dus niet geconfronteerd met hoge kosten voor dataverkeer in Zuid Afrika of ander vakantieland. Ideaal!

Wat mag je verwachten?
De Vakantie EHBO-gids bevat medische tips over een heleboel ongemakken, zoals blaren, insectenbeten, verwondingen en meer. Het EHBO-woordenboek vertaalt medische termen vanuit het Nederlands naar het Afrikaans én andersom. Maar ook deze talen zijn vertegenwoordigt:

  • Fries
  • Engels
  • Duits
  • Spaans
  • Frans
  • Turks
  • En ….Afrikaans dus.

Dus ga je naar het WK in Zuid Afrika of op vakantie naar een ander land? Download deze Agis EHBO App. Ook voor thuisblijvers

Meer zien? Kijk op http://www.agisweb.nl/ehbogids/

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen