MOGroep en Captise vernieuwen samenwerking voor welzijn, kinderopvang en jeugdzorg

0
201

Op 8 juli ondertekenden Klaas Molenaar, directeur van MOGroep, en Gerrit Fieret, directeur Captise, een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst.  De samenwerking tussen beide partijen is al meer dan 10 jaar oud, maar de overeenkomst was aan een herziening toe. Op basis van de samenwerking kunnen alle leden van MOGroep, brancheorganisatie van Maatschappelijk Ondernemers in Welzijn & MD, Kinderopvang en Jeugdzorg, voordeelcontracten voor hun inkoop gebruiken.
Captise realiseert voordeelcontracten, die u leden van de MOgroep direct kunnen inzetten voor hun inkoop. Captise heeft hiervoor met zorg een aantal leveranciers geselecteerd, waarmee prijs- en volume- afspraken zijn gemaakt in voordeelcontracten. Alleen als aan prijs- en kwaliteitseisen wordt voldaan wordt een kortingscontract afgesloten. Er zijn contracten in drie segmenten: Facilitair, HRM Dienstverlening en ICT & Telecom.

Tal van diensten en leveranciers
Een greep uit de verschillende producten en diensten, af te nemen via Captise, zijn: kantoorartikelen, microsoft licenties, meubilair & inrichting, telecomadvies, ICT-opleidingen, kopieerfaciliteiten, uitzenden, BHV-opleidingen en consultancy, hardware, software, documentmanagement, security software etc.

Leveranciers zijn onder meer: SoftwareONE, LearningGuide, Into Telecom, Staples, Douwe Egberts, ISS, Clean Concepts, UTS, Tempo-Team, BHV.NL en Adver-Online.

Vorig artikelMensen met een PGB onzeker
Volgend artikelStoelendans directeuren VWS
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.