Sprekers gezocht voor congres ketenzorg COPD op 14 oktober

Recente ontwikkelingen in beleid, veld en onderzoek van de geïntegreerde zorg bij COPD patienten, dat is de titel van het 4e nationale congres op donderdag 14 oktober 2010, 9.00 – 17.00 uur in het Educatorium van de Universiteit Utrecht. Het Julius Centrum organiseert dat congres samen met de Longalliantie Nederland en het Astmafonds. Op dat congres spreken tal van nationaal bekende en internationaal gerenommeerde sprekers. Er is ruimte voor twee sprekers voor de sessie praktijkprojecten. Bent u in uw regio betrokken bij een ketenzorgprogramma voor COPD patienten? Bent u bezig met internetzorg of zelfmanagement? Wat is uw innovatieve keten DBC? Het Julius Centrum biedt de mogelijkheid uw innovatie te presenteren. U kunt uw kennis, ervaringen en creativiteit delen door een poster op te hangen. De twee beste projecten krijgen spreektijd tijdens het congres in de sessie praktijkprojecten.  U wordt uitgenodigd een samenvatting in te dienen voor een presentatie tijdens het congres. De samenvatting dient vóór 19 juli 2010 binnen te zijn.

Klik hier voor verdere instructie voor het indienen van de samenvatting van uw lezing. Noteer alvast de datum van het congres. De definitieve brochure komt in augustus uit.

Guus Schrijvers