Nieuw iSOFT contract voor MCL/ZNB

iSOFT en het Medisch Centrum Leeuwarden/Zorggroep Noorderbreedte hebben de contracten verlengd. ZNB kiest voor een periode van 3 jaar met iSOFT verder te gaan en heeft daarbij de ambitie om de nodige innovaties door te voeren. Het MCL is al jaren een trouwe klant van iSOFT en spreekt met de keuze voor iSOFT opnieuw haar vertrouwen uit in een gezamenlijke toekomst voor wat betreft de continuering en verdere ontwikkeling van het Ziekenhuis Informatie Systeem en EPD. Het ZNB maakt reeds organisatiebreed gebruik van het iSOFT ZIS.

Onder de condities van de nieuwe overeenkomst mag ZNB alle iSOFT producten in gebruik nemen, inclusief het gehele product portfolio van het eerder dit jaar door iSOFT overgenomen UltraGenda. Dit stelt ZNB in staat direct te starten met een aantal vernieuwingen die zullen resulteren in verbeterde ICT-ondersteuning van de zorgverleners en andere gebruikers binnen het ziekenhuis. Daarnaast heeft het MCL/ZNB de ambitie uitgesproken om in de komende periode door te groeien naar een volledig vernieuwd ZIS en EPD op basis van de Lorenzo Referentie Architectuur.

Om aan de gezamenlijke ambities zo goed mogelijk invulling te geven zijn tevens afspraken gemaakt over door iSOFT te leveren programmamanagement en intensivering van de dienstverlening.. De keuze voor iSOFT past uitstekend binnen de ambities van Medisch Centrum Leeuwarden/Zorggroep Noorderbreedte om de zorglogistiek en medische besluitvorming verder met ICT oplossingen te innoveren, zodat de patientveiligheid en patienttevredenheid blijvend kunnen groeien.

Healthcare Group CSC

CSC is een wereldwijde leider in het leveren van ICT-oplossingen en diensten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Falls Church, Va. in de VS, telt zo’n 98.000 medewerkers en maakte in het boekjaar dat eindigde op 30 september 2011 een omzet van $16,2 miljard dollar. Kijk voor meer informatie over CSC in Nederland op www.csc.nl, en voor meer informatie over de Healthcare Group van CSC in Nederland op www.csc.com/health_nl.

Recente artikelen