Publiek debat MSD Organon naar De Lievekamp vanwege grote belangstelling

Het Brabants Dagblad-debat over MSD Organon is vanavond niet in De Groene Engel, maar in theater De Lievekamp aan de Raadhuislaan in Oss. Dit vanwege de overweldigende belangstelling voor het debat. Het debat zal naar alle waarschijnlijkheid worden gehouden in de grote zaal en is te volgen in de foyer, en in de Rabozaal. Hierdoor is er voor circa 1000 mensen mogelijk het debat aldaar te volgen. Kaarten kunnen vanaf 19.00 uur worden afgehaald bij de kassa van de Lievekamp.

Deelnemers aan het debat zijn onder anderen burgemeester Herman Klitsie van Oss, SP-voorzitter Jan Marijnissen, Ed de Leeuw van de Ossche Industrieele Kring en FNV-bestuurder Aranka Ouwehand. Het debat begint om 20.00 uur. De kaarten zijn gratis en kunnen woensdagavond vanaf 19.15 uur afgehaald worden bij de kassa van De Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss. Medicalfacts is ook aanwezig en zal via Twitter verslag doen van dit debat

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen