De schoen om uw normale workout te maximaleren

Array

SKECHERS USA, Inc. zet de stap in de wereld van de fitness met de lancering van de nieuwe Shape-ups Radius Trainers, een lijn met stijlvolle, technisch geavanceerde fitnessschoenen, die u helpen uw normale workout te maximaliseren! Met de toevoeging van Shape-ups Radius Trainers aan de uitgebreide reeks Shape ups voor wandelaars, introduceert SKECHERS haar kenmerkende stijl en naam van wereldfaam nu ook in de sportschool.

Shape-ups Radius Trainers zijn ontworpen voor een fitter lichaam, door uw normale workout te maximaliseren en meer weerstand te bieden,  en daarom ideaal voor iedereen die streeft naar een gezondere levensstijl of u nu een doorgewinterde atleet bent, uw conditie wilt verbeteren, of gewoon ontspannen actief wilt zijn.

Shape-ups hebben een tussenzool met een kinetisch hielstuk waarmee lopen op een zachte ondergrond als zand wordt nagebootst. Zo ontstaat er een natuurlijke instabiliteit, waardoor u bij elke beweging automatisch meer energie gebruikt.

Draag Shape-ups tijdens uw workout om:

  • Uw kuit-, dij- en bilspieren te verstevigen
  • Uw buikspieren en rugspieren te verstevigen
  • Uw houding te verbeteren
  • De druk op knie- en enkelgewrichten te verlichten

Wat Shape-ups Radius Trainers onderscheidt van andere producten is dat SKECHERS ook oog heeft voor stijl, met een modieus bovenwerk in trendy kleuren die met uiteenlopende outfits te combineren zijn.


Recente artikelen